Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μπισκοτογλυκό

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 πακέτα πτι μπερ ή digestive
  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια
  • 1 φακελάκι κουβερτούρα σε νιφάδες
  • 1350γρ γάλα (βάσει των οδηγιών για τα άνθος αραβοσίτου)
  • 10 κ.σ. ζάχαρη

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάλτε μια στρώση μπισκότα σε ένα παραλληλόγραμμο πιρέξ.
  2. Ετοιμάστε την κρέμα σοκολάτας όπως λένε οι οδηγίες στο φακελάκι.
  3. Περιχύστε τα μπισκότα με την κρέμα.
  4. Βάλτε απο πάνω την δεύτερη στρώση μπισκότα.
  5. Ετοιμάστε την κρέμα βανίλια.
  6. Περιχύστε τα μπισκότα.
  7. Πασπαλίστε την κρέμα με τις νιφάδες κουβερτούρας.
  8. Αφήστε το γλυκό να κρυώσει και μετά βάλτε το στο ψυγείο, οι λιωμένες νιφάδες θα δημιουργήσουν μια τραγανή κρούστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου