Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κιλό μοσχάρι φιλέτο
- 4 κονσέρβες ντοματάκια ολόκληρα
- 1 κρέμα γάλακτος 300γρ
- Μουστάρδα κατά προτίμηση καυτερή
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Πώς το κάνουμε:
- Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια φιλέτο κ τα τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
- Αφαιρούμε τα φιλετάκια απο το τηγάνι και τα αλείφουμε με μουστάρδα και απο τις δύο πλευρές και τα ξαναπροσθέτουμε για 1 λεπτό απο την κάθε μεριά.
- Προσθέτουμε από τις κονσέρβες μόνο τα ντοματάκια χωρίς το ζουμί, αλάτι και μπόλικο πιπέρι και την ζάχαρη ανάλογα με το γούστο και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το ιδανικό κρέας είναι το φιλέτο αλλά μπορεί να αντικατασταθεί και απο μοσχαρίσιο κρέας χωρίς κόκκαλο. Ο χρόνος τσιγαρίσματος σε αυτή την περίπτωση θα επιμηκυνθεί.
Χρησιμοποιήστε μεγάλο τηγάνι γιατί η σάλτσα είναι μεγάλη ποσότητα.
Ιδιαίτερη γεύση προσθέτει το πιπέρι γιαυτό προσθέστε αρκετή δόση. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι και μπόλικο ψωμί!
Καλή όρεξη!
Ιδιαίτερη γεύση προσθέτει το πιπέρι γιαυτό προσθέστε αρκετή δόση. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι και μπόλικο ψωμί!
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου