Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κουτσομούρες τηγανιτές

Τηγανιτό ψαράκι που μοιάζει πολύ με το μπαρμπούνι, απολαύστε το.



Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. κουτσομούρες φρέσκες
  • λίγο αλεύρι
  • αλάτι
  • λάδι
  • λεμόνι

Πώς το κάνουμε:

  1. Καθαρίζουμε τις κουτσομούρες απο τα λέπια την κοιλιά και τα βράνχια.
  2. Τα πλένουμε και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να σουρώσουν.
  3. Τίς αλατίζουμε, τις αλευρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε βάλει στη φωτιά με το λάδι να κάψει.
  4. Τις γυρίζουμε και απο την άλλη μεριά να τηγανιστούν και όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
  5. Τις σερβίρουμε με λεμονάκι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου