Τηγανιτό ψαράκι που μοιάζει πολύ με το μπαρμπούνι, απολαύστε το.
Τι χρειαζόμαστε:
- 500 γρ. κουτσομούρες φρέσκες
- λίγο αλεύρι
- αλάτι
- λάδι
- λεμόνι
Πώς το κάνουμε:
- Καθαρίζουμε τις κουτσομούρες απο τα λέπια την κοιλιά και τα βράνχια.
- Τα πλένουμε και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να σουρώσουν.
- Τίς αλατίζουμε, τις αλευρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε βάλει στη φωτιά με το λάδι να κάψει.
- Τις γυρίζουμε και απο την άλλη μεριά να τηγανιστούν και όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
- Τις σερβίρουμε με λεμονάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου