Τι χρειαζόμαστε:
- 4 μέτριες μπριζόλες
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- 3 κ.σ. ξύδι balsamico
- 5 κ.σ. λευκό ή κόκκινο κρασί
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- νερό
Πώς το κάνουμε:
- Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο και τις αλείφουμε και από τις 2 πλευρές με μουστάρδα, αλάτι, μαύρο πιπέρι και πάπρικα.
- Βάζουμε 5 κουταλιές της σούπας λάδι στη κατσαρόλα.
- Μόλις ζεσταθεί το λάδι, ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα τις μπριζόλες μια μία να σωταριστούν.
- Μόλις σωτάρουμε και την τελευταία, τις βάζουμε όλες μαζί στη κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε το balsamico, το κρασί και λίγο νερό μέχρι να σκεπαστούν οι μπριζόλες.
- Τις αφήνουμε να βράσουν για περίπου 30 λεπτά, χαμηλώνοντας την φωτιά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται με ρύζι, τηγανιτές πατάτες ή πουρέ.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου