Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Παγωτό σοκολάτα

Γρήγορο, πεντανόστιμο και μαλακό παγωτό.


Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 κουτιά εβαπορέ γάλατα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο
  • 1 κουτί γκαρνι σοκολάτας 

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα μπολ αδειάζετε το γάλα και το αφήνετε στην κατάψυξη για 4 ώρες.
  2. Αφου το βγάλετε το χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει καλά.θα γίνει ένα ωραίο αφρώδες μίγμα.
  3. Μετά ρίχνετε το ζαχαρούχο και το γκαρνί.
  4. Τέλος το βάζετε σε τάπερ και στην κατάψυξη.θα ναι έτοιμο σε περίπου 8 ώρες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για γεύση βανίλια ακολουθήστε την ίδια συνταγή αντικαθιστώντας αντί με γκαρνί βανίλιας την σοκολάτα. Προσθέστε κομματάκια σοκολάτας το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου