Γρήγορο, πεντανόστιμο και μαλακό παγωτό.
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 κουτιά εβαπορέ γάλατα
- 1 κουτί ζαχαρούχο
- 1 κουτί γκαρνι σοκολάτας
Πώς το κάνουμε:
- Σε ένα μπολ αδειάζετε το γάλα και το αφήνετε στην κατάψυξη για 4 ώρες.
- Αφου το βγάλετε το χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει καλά.θα γίνει ένα ωραίο αφρώδες μίγμα.
- Μετά ρίχνετε το ζαχαρούχο και το γκαρνί.
- Τέλος το βάζετε σε τάπερ και στην κατάψυξη.θα ναι έτοιμο σε περίπου 8 ώρες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για γεύση βανίλια ακολουθήστε την ίδια συνταγή αντικαθιστώντας αντί με γκαρνί βανίλιας την σοκολάτα. Προσθέστε κομματάκια σοκολάτας το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου