Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αρακάς λαδερός


Τι χρειαζόμαστε:


  • 1 πακέτο αρακάς κατεψυγμένος
  • 2-3 πατάτες χοντροκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1-2 καρότα σε ροδέλες
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουτί τοματάκια περασμένα από το blender ή 2 τομάτες περασμένες από τον τρίφτη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • νερό

Πώς το κάνουμε:


  1. Σε κατσαρόλα βάλτε το λάδι να κάψει και σωτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα και ύστερα τον αρακά
  2. Ανακατεύετε καλά
  3. Προσθέστε τις πατάτες, τον άνηθο, την τομάτα και τα μυρωδικά.
  4. Ανακατεύετε και προσθέτετε τόσο νερό όσο να καλυφθεί το φαγητό
  5. Σιγοβράζετε μέχρι να πιεί τα υγρά του.


Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον άνηθο με μαιντανό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου