Τι χρειαζόμαστε:
- 1 πακέτο αρακάς κατεψυγμένος
- 2-3 πατάτες χοντροκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1-2 καρότα σε ροδέλες
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουτί τοματάκια περασμένα από το blender ή 2 τομάτες περασμένες από τον τρίφτη
- αλάτι
- πιπέρι
- νερό
Πώς το κάνουμε:
- Σε κατσαρόλα βάλτε το λάδι να κάψει και σωτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα και ύστερα τον αρακά
- Ανακατεύετε καλά
- Προσθέστε τις πατάτες, τον άνηθο, την τομάτα και τα μυρωδικά.
- Ανακατεύετε και προσθέτετε τόσο νερό όσο να καλυφθεί το φαγητό
- Σιγοβράζετε μέχρι να πιεί τα υγρά του.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον άνηθο με μαιντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου