Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Χωριάτικο ζυμάρι για πίτες



Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 ποτήρι του νερού σόδα 
  • 1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι του νερού γάλα χλιαρό

Πώς το κάνουμε:

1Ζυ

1. Σε ένα μπολ  ή στο μίξερ ρίχνουμε όλα τα υγρά και  ανακατεύουμε.
2. Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
3. Το ζυμάρι μας είναι έτοιμο όταν πλάθεται εύκολα και δεν μας κολλάει στα χέρια.
4. Χωρίστε σε 2 μπάλες και ανοίξτε φύλλα


Λίγα μυστικά ακόμα

Αφήστε την πίτα στο ψυγείο 30 λεπτά πριν την ψήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου