Τι χρειαζόμαστε:
- 3 φλυτζάνια μπύρα
- 2 φλυτζάνια αλεύρι
- 4 μεγάλα κολοκύθια
- αλάτι
- πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
- Κόβουμε τα κολοκύθια κατά μήκος
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπύρα.
- Όταν γίνει χυλός προσθέτουμε αλάτι και το πιπέρι.
- Βουτάμε κάθε κολοκυθάκι στο κουρκούτι και το τηγανίζουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το μυστικό είναι στο κουρκούτι η μπύρα αν κ μπορούμε να την αποφύγουμε προσθέτοντας μόνο νερό. Σερβίρονται απευθείας από το τηγάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου