Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Κολοκυθάκια τηγανιτά


Τι χρειαζόμαστε:

  • 3 φλυτζάνια μπύρα
  • 2 φλυτζάνια αλεύρι
  • 4 μεγάλα κολοκύθια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε τα κολοκύθια κατά μήκος
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπύρα.
  3. Όταν γίνει χυλός προσθέτουμε αλάτι και το πιπέρι.
  4. Βουτάμε κάθε κολοκυθάκι στο κουρκούτι και το τηγανίζουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μυστικό είναι στο κουρκούτι η μπύρα αν κ μπορούμε να την αποφύγουμε προσθέτοντας μόνο νερό. Σερβίρονται απευθείας από το τηγάνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου