Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πιπεριές γεμιστές με φέτα



Τι χρειαζόμαστε:


  • 7-8 πιπεριές κέρατο
  • 250 γρ. γραβιέρα
  • 1 φλ. φέτα τριμμένη
  • 1 κρεμμύδι
  • Λίγο βασιλικό (προαιρετικά)
  • Λίγο Λάδι

Πώς το κάνουμε:


  1. Πλένω καλά τις πιπεριές και κόβω τα καπάκια τους. Αφαιρώ τα σπόρια.
  2. Σε ένα τηγάνι κόβω κύβους το κρεμμύδι και τα σοτάρω.
  3. Ρίχνω τον βασιλικό.
  4. Μολις γίνουν το βγάζω από το μάτι και ρίχνω τη φέτα τριμμένη.
  5. Την γραβιέρα την κόβω σε μπαστουνάκια και βάζω από ένα σε κάθε πιπεριά.
  6. Όσος χώρος έχει περισσέψει μέσα σε κάθε πιπεριά τον γεμίζω με το μίγμα.
  7. Τις κλείνω με τα καπάκια τους και τις βάζω σε ένα ταψί με λίγο λαδάκι και 3/4 ενός ποτηριού, νερό.
  8. Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου