Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Κουλουράκια λαδιού της Νεφέλης

Νόστιμα και εύκολα κουλουράκια


Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 ποτήρι λάδι
  • 3/4 ποτήρι ζάχαρη
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 1 κ. γλυκού σόδα
  • 1 κ.γλυκού γαρύφαλλο
  • 2 κ.γλυκού κανέλα
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει να γίνει μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ ή σε μπολ.
  2. Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι.
  3. Πλάθουμε σε κανονικό μέγεθος πλεξούδα.
  4. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα κουλουράκια είναι έτοιμα μόλις ροδίσουν. 
Μπορούμε να γαρνίρουμε με σουσάμι. 
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου