- 1 κούπα του τσαγιού πλιγούρι ψιλό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. πελτέ
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
1.Σε μια κατσαρόλα σοτάρω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το λάδι για 2 λεπτά.
2.Προσθέτω τα ντοματάκια, τον πελτέ, τον κύβο, την ζάχαρη, νερό, αλατοπιπερώνω κατά βούληση και αφήνω την σάλτσα μου να βράσει.
3.Προσθέτω το πλιγούρι και προσθέτω επιπλέον νερό για να μπορέσει να βράσει.
4.Κατεβάζω απο την φωτιά όταν το πλιγούρι μου έχει μαλακώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου