Συκωτάκια μοσχαρίσια στο φούρνο
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 φέτα συκωτάκι
- 1 κρεμμύδι ξερό μικρό
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 λεμόνι
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- μουστάρδα
Πώς το κάνουμε:
- Στρώνουμε αλουμινόχαρτο και από πάνω λαδόκολλα.
- Πλένουμε καλά το συκωτάκι μας το αλείφουμε με λάδι και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Το βάζουμε στο κέντρο της λαδόκολλας και το αλείφουμε με ένα δυο κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα.
- Κόβουμε ροδέλες το κρεμμύδι, την πιπεριά και το λεμόνι και τα απλώνουμε πάνω στο συκώτι.
- Κλείνουμε σφιχτά τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε σε ταψάκι.
- Ψήνουμε στους 180-200 κανένα μισάωρο ως σαραντάλεπτο και μετά το ανοίγουμε να φύγουν τα πολλά υγρά και να πάρει λίγο χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου