Μια εύκολη παραλλαγή της λεμονόπιτας/lemon pie.
Τι χρειαζόμαστε:
- 1,5 πακέτο μπισκότα digestive
- 125 γρ. μαργαρίνη (λιωμένη)
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 ζουμερό λεμόνι
Πώς το κάνουμε:
- Κατά τη γνωστή διαδικασία τρίβουμε τα μπισκότα στο multi και τα ενώνουμε με τη μαργαρίνη. Τα στρώνουμε στην ταρτιέρα μας και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι το ζαχαρούχο και το λεμόνι. Σε αυτή τη φάση να σας πώ ότι η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ ελλαστική ως προς τη ποσότητα των υλικών.
- Αφου το ανακατέψουμε το στώνουμε πάνω στη βάση και το τοποθετούμε στο ψυγείο για να σφίξει.
- Περίπου σε 4 ώρες μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερο και ελαφρύ επιδόρπιο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να ρίξετε θρυματισμένα μπισκότα για ντεκόρ ή και σαντιγή. Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου