Υπέροχη συνταγή απο τον Στέλιο Παρλιάρο.
Τι χρειαζόμαστε:
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή
- 120 γρ. μαργαρίνη
- 200 γρ. αλεύρι
- 2 κουτ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1-2 αυγά
- ½ κουτ. του γλυκού κανέλα (προεραιτικά)
- 100 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα
Πώς το κάνουμε:
1. Ανακατεύουμε με την σειρά στο μίξερ, μαργαρίνη, ζάχαρη, αυγά, αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
2. Όταν ενωθούν όλα τα υλικά προσθέτουμε την σοκολατα. Η ζύμη θα πρέπει να κολλαει στο χέρι.
3.Με δύο κουτάλια τοποθετούμε κουταλιές από το μείγμα πάνω σε μία λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 10-12 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε να γίνουν πιο τραγανά τα ψήνουμε λίγο παραπάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου