Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Μαλακά μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας

Υπέροχη συνταγή απο τον Στέλιο Παρλιάρο.




Τι χρειαζόμαστε:

  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 120 γρ. μαργαρίνη
  • 200 γρ. αλεύρι
  • 2 κουτ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1-2 αυγά
  • ½ κουτ. του γλυκού κανέλα (προεραιτικά)
  • 100 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα

Πώς το κάνουμε:


1. Ανακατεύουμε με την σειρά στο μίξερ, μαργαρίνη, ζάχαρη, αυγά, αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

2. Όταν ενωθούν όλα τα υλικά προσθέτουμε την σοκολατα. Η ζύμη θα πρέπει να κολλαει στο χέρι.

3.Με δύο κουτάλια τοποθετούμε κουταλιές από το μείγμα πάνω σε μία λαδόκολλα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους.

4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 10-12 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε να γίνουν πιο τραγανά τα ψήνουμε λίγο παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου