Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Πατζαροσαλάτα

Δροσερή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι.



Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 παντζάρια βρασμένα
  • ένα κεσεδάκι γιαούρτι 
  • 2 χούφτες καρύδια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι 
  • μαιντανός

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε τα παντζάρια σε μεγάλα καρέ.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε το γιαούρτι και τα καρύδια μαζί με αλάτι και πιπέρι.
  4. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σερβίρουμε σε μια πιατέλα.
  5. Τελειώνουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τρώγεται κρύα.
Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου