Δροσερή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι.
Τι χρειαζόμαστε:
- 4 παντζάρια βρασμένα
- ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- 2 χούφτες καρύδια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- μαιντανός
Πώς το κάνουμε:
- Κόβουμε τα παντζάρια σε μεγάλα καρέ.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το γιαούρτι και τα καρύδια μαζί με αλάτι και πιπέρι.
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σερβίρουμε σε μια πιατέλα.
- Τελειώνουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται κρύα.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου