Τι χρειαζόμαστε:
- 200 γρ. gouda
- 200 γρ. edam
- 200 γρ. κασέρι
- 300 γρ. φέτα
- 1/2 ποτήρι μαργαρίνη λιωμένη
- 3 αυγά
- 1 τενεκεδάκι σόδα
Πώς το κάνουμε:
- Αλείφουμε το ταψί με μαργαρίνη και βάζουμε τα μισα φύλλα σουρωτά (πλισσέ), το ένα δίπλα στο άλλο.
- Τοποθετούμε τις φέτες τυριού σε στρώσεις και την φέτα τριμμένη στο χέρι ανάμεσα.
- Τελειώνουμε με τα φύλλα πάλι κατά τον ίδιο τρόπο και περιχύνουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη.
- Την χαράζουμε σε κομμάτια, χτυπάμε τα 3 αυγά και την σόδα και την περιχύνουμε απο πάνω κουνώντας το ταψί να πάει παντού.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45' (ανάλογα με τον φούρνου).
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα κίτρινα τυριά με οποιαδήποτε της αρεσκείας σας. Καλή όρεξη!